Омега ЕООД
Строителни ремонти от А до Я !

Ремонт и обкичване на баня

Предстои ли Ви ремонт на баня? Попаднали сте на правилното място! Омега ЕООД предлага ремонт на бани и обкичване на мокри помещения.

 

Дейността по всеки основен ремонт на баня е добре да включва пълен комплекс от решения, сред които:

  • Лепене на плочки;
  • Монтаж на тоалетна чиния;
  • Монтаж на вана;
  • Монтаж на кранчета, душ батерии и други;
  • Монтаж на мивка;
  • Монтаж на душ кабина;
  • Боядисване с латекс и боя;
  • Монтаж на окачен таван.

Лепене на плочки – първото нещо, което хората се сещат, когато става дума за ремонт на баня е подмяна на плочки в банята, поставяне на гранитогрес, монтаж на фаянс и теракот и други дейности свързани с модернизирането на настилките в една баня. Подберете внимателно хората, на които поверявате дейността по лепене на плочки в банята, защото некачественото лепене на плочки може да съсипе цялостния ефект от ремонта на една баня. При ремонт на баня е допустимо да се използва и мозайка или фриз с декоративна цел.

 

Монтаж на тоалетна чиния – сменете старата си тоалетна чиния с модерна такава, която би подхождала на банята след приключване на ремонта. Не забравяйте, че е най-добре да поставите новата тоалетна чиния към края на ремонта, за да не бъде тя повредена от протичащите интензивни ремонтни дейности във вашата баня.

 

Монтаж на вана – ако сте решили да извършите пълен ремонт на банята, то подмяната на старата вана с нова е едно добро решение, което подобно на подмяната на тоалетната чиния ще допринесе за по-големия комфорт при използване на вашата баня.

 

Монтаж на кранчета, душ батерии и други – осигурете красотата във вашата баня като подмените тези елементи, за да гарантирате едно безпроблемно удоволствие докато я използвате.

 

Монтаж на мивка – една също важна дейност от ремонта на всяка баня е да бъде подменена старата износена мивка с нова и модерна, която да се вписва идеално в чисто новата визия на вашата нова баня.

 

Монтаж на душ кабина – често при ремонт на баня, някои хора желаят да бъде изградена и душ кабина. Това е един чудесен начин банята да бъде използвана от повече от един човек едновременно, а така няма да се редите сутрин за нейното използване, особено в случаите, когато разполагате само с една баня.

 

Боядисване с латекс и боя – за да постигнете красив и стилен вид при ремонт на баня, при боядисването на нейния таван се използва най-често латекс, който е лесен за нанасяне и изключително добър помощник за подобряване на вида на вашата баня.

 

Монтаж на окачен таван – монтаж на окачен таван с лунички, растер или Хънтър Дъглас.

 

Ако нещо не е ясно, не се колебайте да поискате разяснение или консултация на тел.: 0878 228 584.